Nordvestnytt AS

Nordvestnytt.no

Ble dobbel Aure-mester i poker

Kjetil Henriksen kunne juble over å på nytt bli kommunemester for Aukra i online-poker. 36-åringen skal spille fylkesfinalen 3.mars. Foto: Privat

Kjetil Henriksen ble poker-kommunemester i Aure for andre år på rad.

Nordvestnytt.no
Nordvestnytt AS

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2019 kl 14:09

Kjetil Henriksen fra Tustna gjorde som i fjor. 36-åringen ble kommunemester i Aure i online-poker.

- Det var en god følelse å forsvare tittelen min i Aure i år også. Jeg spilte også for min føde- og oppvekst kommune Kristiansund. Der endte jeg på en 4.plass. Da var det godt at tittelen og billetten til Fylkesfinalen allerede var sikret gjennom Aure kommune. Jeg gleder meg til fylkesfinalen, og håper det går mye bedre enn i fjor. Det blir mye kjentfolk i fylkesfinalen. Jeg er forberedt på å måtte pløye meg gjennom et hardt felt med gode pokerspillere, før jeg kan smykke meg med tittelen fylkesmester også, sier Aure-kommunemester Kjetil Henriksen.

Fylkesfinalen spilles søndag 3.mars mellom alle kommunevinnerne i Møre og Romsdal. Smøla er en av 12 kommuner som skal kåre sin vinner førstkommende søndag. Sist helg ble 19 finaledeltakere klare. Derav Kjetil Henriksen fra Aure.

Aure-kommunemester

Han hadde ingen god run under fylkesfinalen under sesong 1. Da Henriksen kvalet inn som Aure-kommunemester etter ei turnering med totalt 3 spillere. Oppslutningen var skjerpet til 5 deltakere i år.

Da kunne ikke Kjetil Henriksen klage over manglende kortflyt. Med sitt abonnement på par i ess var det flere hender som spilte seg selv.

- I motsetning til Kristiansund-turneringen, tror jeg at jeg plukket opp par i ess 3 eller 4 ganger i Aure-turneringen. Uten at de monstrene ga noe profitt. Jeg endte opp heads up mot min kamerat Jan Håvard, der jeg var chip-leder med rundt 70-80 000. Han spilte veldig bra, og vi byttet en periode på å være chip-leader. Jeg var aldri sikker på seier, og i perioder hang tittelen i en tynn tråd, forteller Aure-kommunemester Kjetil Henriksen.

Som familiemann med små barn og hus, er det ikke alltid så lett å komme seg utenlands for å spille kort. Dog er det aldri langt til nærmeste pokerturnering med adresse Aure.

- Jeg er en hobbyspiller, og har ikke deltatt på noen store turneringer. Det blir mest lokalt og online, men vi har et stort og aktivt pokermiljø. Møre og Romsdal er nesten Norges svar på Las Vegas. I hvert fall når det kommer til poker. Jeg trenger aldri å reise spesielt langt for å finne meg en turnering. Uansett dag i uka, sier Henriksen videre.

Jager trippel

Han blir å finne i fylkesfinalen 3.mars. Vinneren der skal spille Norgesfinalen i Tallinn i oktober. I tillegg mottar vinneren ei Coolbet Open-pakke, som gir gratis reise og opphold i den estiske hovedstad. I tillegg til innkjøp i den populære pokerturneringen. Det er da også det internasjonale spillselskapet Coolbet som arrangerer lavterskel-turneringen Kommunepoker.

Der intensjonen er å be inn alle pokerinteresserte til spill om den lokale tittelen. Det være seg alt fra naboer, jobbkollegaer, kamerater, venninner, familiemedlemmer eller bekjente med røtter fra samme kommune.

Henriksen har mye positivt å melde om Kommunepoker, og i Tallinn har han vært før med spillselskapet som arrangør. 36-åringen var nemlig 1 av 6 finaledeltakere i NM i flaks-konseptet. Der var det 250 000 kroner i første premie, men dessverre hadde ikke Henriksen flaks nok den dagen.

- Uansett utfall av fylkesfinalen skal jeg forsvare tittelen for Aure kommune neste år. Kommunepoker er et  genialt konsept, der du kan delta i kommune- og fylkesmesterskap fra sofaen. Skulle du være så heldig og god at du vinner fylkesfinalen, må du flytte litt på deg. En svipptur til Tallinn er ikke noe stress. Jeg og kona fikk oss en tur til Talllin rett før jul i fjor. På konseptet NM i flaks som Coolbet også kjører parallelt med Kommunepoker. Tallin er en flott b, avslutter Aure-kommunemester Kjetil Henriksen.

Siste nytt i Sport Vis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...