Nordvestnytt AS

Nordvestnytt.no

Liten brann i restauranten på Hopen brygge

En av de to gjestene meldte fra om brannen til nødetatene like etter kl. halv fem, ifølge NRK. Daglig leder Anne Kathrine Iversen sier til Nordvestnytt at brannfolka var raske med å komme til stedet. Disse tok seg inn i restauranten og slukka en liten brann som skal ha ulma ei stund. Foto: Robin Røkke

To gjester ble vekket av brannalarmen på det som i praksis er hotellet på Smøla natt til tirsdag.

Nordvestnytt.no
Nordvestnytt AS

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2019 kl 19:48

Daglig leder Anne Kathrine Iversen ble vekket av en telefon fra AMK-sentralen, og fikk melding på vakttelefonen om at det hadde oppstått brann.

Restauranten ligger i første etasje til høyre på Hopen brygge. Foto: Robin Røkke

Ulmebrann

Ifølge Iversen har brannvesenet som rykket ut til stedet og slokket brannen kalt det en ulmebrann. Brannen var i restauranten på Hopen brygge.

Det er ukjent hva årsaken til brannen er. Kriminalteknikere fra politiet kommer tirsdag eller onsdag og ser på årsaken, sier hun, og at hun ikke har noen teori om hvor det startet å brenne.

Inntil videre er bygningen avstengt med sperreband. Ingen har lov å passere. Vinduer i bygningen er satt i luftestilling.

Hopen brygge er en familiebedrift der Anne Kathrine Iversen er andregenerasjons driver, og der familien er sterkt involvert i drifta.

Ikke oversikt ennå

– Har du opplevd lignende før?

– Aldri. Dette er første gangen. Vi er i sjokk hele gjengen.

– Hva er konsekvensen for driften deres?

– Vi må sette oss ned og roe oss ned litt, og så tenke framover. Det er litt tidlig ennå å si noe. Vi må vente på at sjokket har lagt seg. Det må vaskes ned og slike ting, så vi får se.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...