Nordvestnytt AS

Nordvestnytt.no

Ordføreren fyrte av startsalven for det nye næringsområdet i Vikan

SL Maskin får hjelp av Nesset Sand AS med å knuse steinen og overlevere til skip via kaianlegget.Vikan-steinen er prima til asfalt, ifølge Stig Ivar Ledal i SL Maskin, og den kan også brukes til andre formål. Foto: Robin Røkke

Etter litt forberedelser har arbeidet nå startet for fullt med fjerning av stein fra Vikan.

Nordvestnytt.no
Nordvestnytt AS

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2019 kl 21:42

Ordføreren var synlig fornøyd med å få lov til å sprenge. Foto: Robin Røkke

Karl Johan Wessel i SL Maskin instruerer Smøla-ordfører Roger Osen (Ap), som trykker på knappen. Salva gikk av torsdag kl. 20, og fylkesvegen som går langs anleggsstedet ble avsperret av sikkerhetshensyn.

Arbeidet skal være ferdig 2. juni 2020, og håpet er at kommunens satsing på området skal belønnes ved at nye bedrifter rykker inn og skaper arbeidsplasser på stedet, som har ei relativt ny dypvannskai.

Smøla kommune har lagt rundt 40 millioner kr av tilskudd fra Havbruksfondet på bordet for å sørge for havnetilgang fra fylkesvegen ved Vikan og bort til kaia. Her forbereder Karl Johan Wessel ved å koble opp lunta, som var betryggende lang. Foto: Robin Røkke

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...