Nordvest-Nytt AS

Tidlegare RBK-trenar roser Bendtners haldning

Tidlegare Rosenborg-trenar Kåre Ingebrigtsen seier han føler med stjernespissen til klubben Nicklas Bendtner som slit med manglande speletid i RBK.

- Det er rett og slett berre synd. Nicklas er ein fantastisk fotballkapasitet. Det er ein trist situasjon, seier Ingebrigtsen til Dagbladet.

Ingebrigtsen var sjølv med å hente den tidlegare Arsenal-spelaren til Rosenborg. Dansken vart toppskåraren til eliteserien med 19 mål i den første sesongen sin i 2017, men makta berre fem nettkjenningar førre sesong.

Denne sesongen har Bendtner fått lite speletid, og i den siste kampen mot Lillestrøm var han ikkje eingong med i troppen.

- Eg har ikkje grunnlag for å seie om det er andre ting enn sportslege som gjer at han ikkje fekk vere med mot Lillestrøm. Men slik eg kjenner Nicklas, har eg berre positive ting å seie, seier den tidlegare RBK-trenaren som fortel at han aldri opplevde problem med motivasjonen til dansken.

- Nei. Eg opplevde at han var eitt hundre prosent dedikert til fotballen. Det same var dei andre i gruppa. Alle jobba knallhardt for Rosenborg.

Bendtner har kontrakt med Rosenborg ut sesongen, men klubben har antyda at den danske spissen kan bli selt allereie i sommar.

Ingebrigtsen leidde Rosenborg til tre seriemeisterskap og to cupgull i perioden sin som trenar for klubben før han førre sesong fekk sparken. 1. juni startar han jobben som hovudtrenar for den belgiske toppklubben Oostende.

(©NPK)

Tidlegare Rosenborg-trenar Kåre Ingebrigtsen har berre gode ting å seia om den danske spissen Nicklas Bendtner. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...