Nordvestnytt AS

Nordvestnytt.no

To dart-ess fra Smøla endte i finalen i helga

Fra v.: Robert Hansen (leder i Møre og Romsdal Darts Krets)
Smøla 1: Jan Inge Grødal, Kent Sivertsen, Kjetil Magne Sætran og Sara Stenhjem Foto: Smøla Dartklubb

Igjen møttes smølværingene Kent Sivertsen og Andreas i finalen, og Kent Sivertsen vant.

Nordvestnytt.no
Nordvestnytt AS

Publisert:

Lederen i Smøla Dart Klubb, Jan Eirik Nordseth, har sendt Nordvestnytt ei oppsummering fra kretsmesterskapet i Lag og Singel som var på Smøla i helga.

Her ble det Gull, Sølv og Bronse både på singel og lag-konkurransen, skriver han.

Igjen møttes Kent Sivertsen og Andreas rokstad i finalen og Kent Sivertsen vant.

Dartklubb i Norges-eliten

«For å si noe om Smøla Darts Klubb og så langt i år.

Vi er en klubb som har eksistert siden 1985. Takket være gode samarbeidspartnere og bra aktivitet har vi vært aktive hele tiden.

I løpet av den tiden har klubben utviklet seg til og bli en av Norges klart beste darts klubber. Vi hadde i 2018 2 stykker av 4 på det norske landslaget.

Vi spiller mandager og torsdager i ungdomshuset varden på Hopen. I tillegg trener Juniorene på søndag og det er egne dametreninger på onsdager (denne uka blir den på torsdag)», skriver Nordseth.

Hyppige turneringer

«Det spilles flere turneringer utenfor Smøla. Nesten to turneringer hver mnd.
Det startet med at 2 av våre spillere ble tatt ut til en eliteturnering i begynnelsen av januar. Den vant Smøla med Kent Sivertsen. Han var suveren i forhold til resten av norges eliten som var der. Andreas Rokstad ble blant 9-16.

Så kom Mørecup nr 1. Dette er en turnering for Kretsen Møre og Romsdal i Darts. Her møttes Kent og Andreas i finalen. Der Kent gikk av med seieren.

Så spilte vi Norges Cup 1 og 2 den 1-3 februar. Andreas Rokstad vant Norges Cup 1, men i Norges Cup 2 ble det 9-16 plass.

Neste lokalturnering på Veiholmen

«Neste lokale turnering på Smøla er Mørecup 3, som arrangeres på Havkroa på Veiholmen den 27.april. Som en av våres gode samarbeidspartnere som vi har i Havkroa, gleder vi oss til den første dartturneringa som arrangeres på den ærverdige kroa. Havkroa Open/Møre Cup 3 er et samarbeidsprosjekt mellom Smøla Darts Klubb og Havkroa Drift AS.»

To lag til Oslo

Den neste nasjonale turneringa som Smøla skal delta på er NM lag og singel i Oslo, den 8-10. mars. Smøla stiller her med to lag og totalt 10 spillere. 4 på hvert lag og 1 reserve pr lag, skriver Nordseth.

Han legger også til at Smøla Darts Klubbe er veldig taknemmelig for støtten de har fra næringslivet på Smøla, og at dette er årsaken til at Smøla Darts Klubb kan hevde seg og satse så bredt, tross en liten kommune som vi er. Vi takker: Sparebank 1 Nordvest, Salmar, Statkraft, Bunnpris, Havkroa Drift, Moe Maskin og Veiholmen Fisk for deres trofaste støtte gjennom flere år.

Siste nytt i Sport Vis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...